REVIEWS

ERVARINGEN MET GEERTJE VAN DER BURGH

Soms heb je even iemand nodig die rekening kan houden met meerdere elementen tegelijk, met ziel, geest en lichaam. Die daar een studie van heeft gemaakt en die kennis combineert met eigen ervaring om een afgewogen advies te geven. Zelfs in therapeutenland is het dan nog niet eenvoudig zo-iemand te vinden, omdat ook therapeuten vaak weer specialisten zijn. Ook Geertje heeft een specialiteit, de acupunctuur, maar zij combineert die dus met allerlei andere kennis en vaardigheden die samen in de praktijk, haar praktijk, verrassend goed uitpakken, merkte ik aan den lijve, waardoor ik haar van harte kan aanbevelen.

Daan

Geertje neemt rustig de tijd voor je, stelt concrete vragen en is zorgvuldig in haar handelen. Onder andere tijdens de behandeling houdt ze contact om te kijken of het goed gaat, maar geeft ook de ruimte om in rust de behandeling te ondergaan.

Eef

Ik heb hulp ingeroepen bij Geertje nadat ik hevig in de angst schoot na een moeilijke ervaring. Ik ben heel fijn begeleid. Er is nu meer balans en rust. Uiteindelijk is de paniek weggeëbd. Ik heb de behandeling als prettig en professioneel  ervaren.

Johanna