Geertje van der Burgh

EFFECTIEF WERKEN AAN LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE GEZONDHEID

Hoe belangrijk je gezondheid is, wordt vaak pas duidelijk als je het niet hebt. Lichamelijke klachten kunnen je leven heel moeilijk maken. Psychische klachten kunnen je soms tot wanhoop drijven. De twee kunnen ook samenhangen; bijvoorbeeld wanneer je rug of schouders vast zitten omdat er teveel spanning in je leven is waar je moeilijk rust in krijgt. En waar moet je dan beginnen het op te lossen?  

Als je wilt werken aan behoud of het verbeteren van je gezondheid kunnen we samen aan de slag gaan om de energiebalans in jouw lichaam te herstellen. Het verschilt per persoon wat de beste ingang is. Waar de één met een goed gesprek weer op het juiste spoor kan komen, heeft de ander een meer fysieke aanpak nodig. En er zijn ook mensen die goed reageren op een aanpak op meerdere lagen tegelijk. 

In mijn behandelingen onderzoeken we samen wat jij nodig hebt en in welk tempo je stappen kunt zetten. 

Acupunctuur

Acupunctuur is in staat je lichaam op een diep niveau te laten ontspannen. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Eigenlijk kan je lichaam heel veel zelf, alleen soms moet het daar even aan herinnerd worden. Een acupunctuurconsult kan ook heel goed preventief werken: door af en toe de diepe ontspanning te bereiken, zorg je dat je lichaam op tijd kan bijsturen als dingen beginnen te ontsporen. En wanneer er al klachten zijn, kan acupunctuur de energie in je lichaam bijsturen, waardoor klachten zullen verminderen of verdwijnen. 

Daarnaast kunnen we door middel van een goed gesprek ook achterliggende oorzaken in kaart brengen en oplossen. Alles in overleg met jouw wensen.

Mijn kennis en ervaring zijn geboren uit een diepe passie voor genezen in de breedste zin van het woord. Ik was als klein kind al geïnteresseerd in kruiden, geestelijke drijfveren en voeding. Van jongs af aan heb ik altijd gezocht naar natuurlijke manieren om de gezondheid te ondersteunen. Bij mijzelf, mijn naasten en mijn dieren boekte ik veel vooruitgang. Hierdoor raakte ik gemotiveerd om psycholoog en acupuncturist te worden. Daarnaast heb ik veel kennis van voeding, suppletie, kruiden, sjamanisme en lichaamswerk. Mijn passie is anderen te helpen met mijn kennis en ervaring. Ik vind niets mooier dan mensen te zien opknappen. Wees welkom!

 

CONTACT MET GEERTJE

Meer weten over acupunctuur, psychologie of gratis kennismaken? Laat het me weten!
CONTACT